Masaža

Tradicionalna Thai masaža

Masaža se izvodi na podu na tradacionalan način i to tehnikom koja se koristi više od 1000 godina, a potiče iz hrama Wat Pho u Bankoku. Masaža se izvodi vršeći pritisak dlanovima, palčevima, laktovima, stopalima i koljenima na akupresurne točke raspoređene po cijelom tijelu čime otvaramo energetske kanale i pospješujemo protok energije u tijelu.

Ubrzava cirkulaciju, poboljšava imunološki sustav, povećava gibljivost zgolobova, stimulira rad limfnog sustava, pruža osjećaj duhovne i tjelesne ravnoteže.

tradicionalna thai masaža s uljem i thaibalmom

Tradicionalna thai masaža s istezanjem i pritiscima na određene akupresurne točke tijela kombinira se s masažom s balzamom za najbolji učinak na tijelo: opušta, poboljšava cirkulaciju i pokretljivost, potiče rad imunosnog sistema i djeluje na sveukupno stanje organizma.

masaža nogu

Opustite se i riješite stresa masažom nogu. Masaža nogu djeluje opuštajuće na cijelo tijelo te pomaže u otklanjanju boli, napetosti i smanjenju umora.

masaža aloa verom

Masaža s primjenom gela od aloa vere pomaže održavanju zdravlja kože, smiruje je i otklanja neugodnosti poput suhoće i svrbeža te ublažava opekotine od sunca i ostale iritacije.

masaža sa bambusom

Otkrijte sve blagodati masaže bambusom - pomoću različitih štapića bambusa vrši se masaža tijela koja poboljšava cirkulaciju, djeluje dubinski, ima učinak limfne drenaže te postiže osjećaj duboke opuštenosti.

njega lica, vrata dekoltea i masaža

Tretman lica, vrata i dekoltea čisti, detoksicira i poboljšava i izgled i općenito stanje kože, a masažom se postiže poboljšanje njenog tonusa i cirkulacije te opuštanje ne samo masiranog dijela već cijelog tijela. Kod masaže lica stavljamo hidromasku i hranjivu kremu kako bi koža dobila sve potrebne tvari za obnavljanje i za mlađi izgled kože.

Cijenjene rezervacije

+385 (0)98 1835 184

50 minuta tradicionalna tajlandska masaža sa araoma teripijom i tigrovom masti 260 kn, 75 min - 380 kn, 100 min - 490 kn.

Radno vrijeme

Od ponedjeljaka do subote
od 10:00 sati do 20:00 sati